Slim Kit

Интересувате ли се от загуба на тегло само чрез използване на натурални екстракти и витамини? Бихте ли искали да използвате доказана формула, без йо-йо ефект? Ако искате да избегнете депресия или умора по време на процеса на отслабване имате нужда от правилните съставки, които ще засилят вашия метаболизъм и запазят жизнеността ви.

Какво е GreeNutrition Slim Kit?

След задълбочено изследване, ние внимателно подбрахме натурални екстракти и витамини, които имат за цел да стимулират метаболизмът Ви, за да започне активен процес на изгаряне на мазнини.

Черният кимион е известен от древно време като подправка и лекарство, използвани особено от страна на мюсюлманите, тъй като има множество лечебни свойства. Семената съдържат много химични вещества, предимно стеролови и есенциални мастни киселини.

Изключителен ефект в борбата с наднорменото тегло имат натуралните малинови кетони. Физически непроменени, малиновите кетони са напълно безопасни и здравословни за вас и нямат вредни странични ефекти. Tвърди се, че те ефективно изгарят мастните клетки чрез увеличаване на секрецията на адипонектин, хормон, който регулира обмяната на веществата.

В процеса на отслабване изключително важно място зеама детоксикацията на организма. С нашата 28 дневна програма, Вие не само ще загубите излишните килограми, но и ще се освободите от вредните токсини. Уникалната комбинация от натурални екстракти и витамини в Slim Kit, предлагат иновативен начин за здравословна загуба на тегло и пречистване на организма. Екстрактът от зелен чай и витаминният микс в състава, Ви карат да се чувствате жизнени и енергични, преодолявайки депресията и умората, характерни за преждевременната загуба на тегло.

Как действа

Комбинацията от съставки водещи до ускорена загуба на тегло:
[rd_lists_ctn][rd_list title=“Черен кимион екстракт ( Nigella Sativa)“ icon=“im-list-3″]- Предотвратява появата на пикове в кръвната захар и помага при усвояване на глюкозата в червата.
– Наличието на високо съдържание на фибри, както и на нетоксичната биоактивна съставка – тимохинон, която има доказан ефект при изгарянето на мастните клетки.
– Спомага намаляването на апетита[/rd_list][rd_list title=“Натурални малинови кетони“ icon=“im-list-3″]- Ускоряват липолизата
– Увеличават секрецията на адипонектин, протеинов хормон, който модулира множество метаболитни процеси, включително нивата на глюкоза и окислението на мастни киселини. Неговото отделяне става директно от мастните тъкани. Нивата на хормона са обратно свързани с процента на телесни мазнини. Високите нива на адипонектин значат нисък процент на телесните мазнини.
– Превенция на наднормено тегло[/rd_list][rd_list title=“Екстракт от зелен чай“ icon=“im-list-3″]- Притежава високо съдържание на естествени съставки, като полифеноли, катехин, кофеин и епигалокатехин галат (EGCG). Комбинацията от катехини и кофеин е отговорна за засилване на метаболитната енергия и по-бързото изразходване на натрупаните мазнини в мастната тъкан.[/rd_list][/rd_lists_ctn]
[table_ctn col_nb=“rd_table_2_col“ text_color=“#2c3e50″ border_color=“#000000″][table_sc title_color=“#ffffff“ title_bg_color=“#000000″ values=“Енергия,Черен кимион екстракт,Малинов кетон,Зелен чай екстракт,никотинамид,пантотенова киселина,Витамин B6,Витамин B12″ title=“СЪДЪРЖАНИЕ“][table_sc title_color=“#ffffff“ title_bg_color=“#000000″ values=“8 kcal,8.00g,140ϻg,14ϻg,9.60mg,3.60mg,0.84mg,1.50ϻg“ title=“НА 14мл.“][/table_ctn]
Безплатен Slim Kit
50% Отстъпка
40% Отстъпка
30% Отстъпка
50% Отстъпка
40% Отстъпка
30% Отстъпка
50% Отстъпка
40% Отстъпка
50% Отстъпка
30% Отстъпка
50% Отстъпка
Спечели безплатен SLIM KIT!
Чувстваш ли се късметлия? Искаш ли идеално тяло за морето? Имаш шанс да спечелиш безплатен slim kit или здравословна отстъпка.
* Можете да завъртите колелото на късмета само веднъж * Промо кодовете не могат да бъдат използвани за следните продуктите на сайта на GreeNutrition LTD, които са част от други промоции (2 броя Мурсалски чай за 21.90лв., 2 броя черен кимион за 29.90лв., 3 за 2 броя черен кимион, 3 за 2 броя Мурсалски чай) * Само един безплатен slim kit за един потребител е разрешен* Ако спечелите, имате ограничено време да се възползвате от наградата* С участие в тази промоция се съгласявате да получавате информация като здравословни съвети, най-добрите намаления, промоции и др. от GreeNutrition LTD * GreeNutrition LTD си запазва правото да отмени тази промоция и свързаните с нея промо кодове по всяко време без предизвестие