За удобство на своите клиенти онлайн магазин greenutrition.eu предлага следните методи за плащане:

Наложен платеж
Заплащате стоката при доставка директно на куриера. Доставките се извършват от куриер на Speedy.

С кредитна карта
Заплащате директно при подаване на поръчката със своята кредитна карта MasterCard, Visa,Visa electron или Maestro. Плащането се обработва от сигурната система на е-Борика.

ePay
Можете да заплатите онлайн през ePay.bg със своя ePay акаунт или дори без регистрация – с дебитна или кредитна карта.

EasyPay
Заплащате на всяка каса на EasyPay или от банкомат през Bpay.

Безплатен Slim Kit
50% Отстъпка
40% Отстъпка
30% Отстъпка
50% Отстъпка
40% Отстъпка
30% Отстъпка
50% Отстъпка
40% Отстъпка
50% Отстъпка
30% Отстъпка
50% Отстъпка
Спечели безплатен SLIM KIT!
Чувстваш ли се късметлия? Искаш ли идеално тяло за морето? Имаш шанс да спечелиш безплатен slim kit или здравословна отстъпка.
* Можете да завъртите колелото на късмета само веднъж * Промо кодовете не могат да бъдат използвани за следните продуктите на сайта на GreeNutrition LTD, които са част от други промоции (2 броя Мурсалски чай за 21.90лв., 2 броя черен кимион за 29.90лв., 3 за 2 броя черен кимион, 3 за 2 броя Мурсалски чай) * Само един безплатен slim kit за един потребител е разрешен* Ако спечелите, имате ограничено време да се възползвате от наградата* С участие в тази промоция се съгласявате да получавате информация като здравословни съвети, най-добрите намаления, промоции и др. от GreeNutrition LTD * GreeNutrition LTD си запазва правото да отмени тази промоция и свързаните с нея промо кодове по всяко време без предизвестие