Иновации

Ние сме фирма, задвижвана от иновациите. Творческото мислене е дълбоко залегнало в нашия пазарен подход и отделяме значителен ресурс за изследвания и развитие. Ние набелязваме предварително очертаващите се тенденции и ги трансформираме в иновативни концепции за напитки и хранителни продукти. Решенията, които предлагаме, са вдъхновени от постоянното ни желание да се подобри живота на хората, като стане по-здравословен и вкусен. Ние сме горди, че сме компанията, която е въвела някои от най-значимите напоследък иновации в производството на хранителни добавки. Това е ясен знак, че съчетавайки най-добрите ни служители с последно поколение технологии, ние можем да създадем невъзможното.

Социална отговорност

Ние осъзнаваме, че тъй като работата ни е свързана с храненето, е от първостепенно значение за обществото. За нас доброто социално управление е хармоничен баланс между икономическите резултати и създаването на добавена стойност като част от процеса на непрекъснато усъвършенстване. За целта участваме в проекти за социално подпомагане и осъзнавайки, че носим важна морална отговорност за действията си, целим:
 
  • Да предлагаме здравословни продукти, целящи подобряване качеството на живот;
  • Да произвеждаме по-добре и с по-малък разход на ресурси;
  • Да откриваме нови работни места и да предлагаме добри условия за труд;
  • Да работим в хармония с околната среда;
 


ГОДИНА НА ОСНОВАВАНЕ

1995


БИЗНЕС СЕКТОРА

3


ПАЗАРА ЗА ИЗНОС

12

ВИЗИЯ

"Да следваме нашата силна традиция в създаването на хранителни добавки с полза за здравословно хранене."

GreeNutrition има ясна визия за бъдещето. Ние се стремим към непрекъснато подобряване на качеството по начин, който съчетава природа, технологии и бизнес. Нашите намерения са подкрепени от амбициозна инвестиционна програма.

Сертификати

Безплатен Slim Kit
50% Отстъпка
40% Отстъпка
30% Отстъпка
50% Отстъпка
40% Отстъпка
30% Отстъпка
50% Отстъпка
40% Отстъпка
50% Отстъпка
30% Отстъпка
50% Отстъпка
Спечели безплатен SLIM KIT!
Чувстваш ли се късметлия? Искаш ли идеално тяло за морето? Имаш шанс да спечелиш безплатен slim kit или здравословна отстъпка.
* Можете да завъртите колелото на късмета само веднъж * Промо кодовете не могат да бъдат използвани за следните продуктите на сайта на GreeNutrition LTD, които са част от други промоции (2 броя Мурсалски чай за 21.90лв., 2 броя черен кимион за 29.90лв., 3 за 2 броя черен кимион, 3 за 2 броя Мурсалски чай) * Само един безплатен slim kit за един потребител е разрешен* Ако спечелите, имате ограничено време да се възползвате от наградата* С участие в тази промоция се съгласявате да получавате информация като здравословни съвети, най-добрите намаления, промоции и др. от GreeNutrition LTD * GreeNutrition LTD си запазва правото да отмени тази промоция и свързаните с нея промо кодове по всяко време без предизвестие